icon-linkedin icon-twitter icon-theme icon-at icon-phone icon-whatsapp icon-facebookp icon-archive icon-download icon-search chevron-left chevron-right
What are you looking for?

Paques

Member
Thumbnail
  • Type of organisation

    Water Technology Innovation & Manufacturing

  • Member since

    2004

  • Website

Pâques biotechnologie helpt bedrijven de inname van zoet water te verminderen, de koolstofvoetafdruk te reduceren en waardevolle hulpbronnen uit afval terug te winnen. Belangrijke mondiale veranderingen maken de integratie van waterzuivering, duurzame energieopwekking en hergebruik van hulpbronnen steeds belangrijker. In enkele decennia is het Nederlandse (tweede generatie) familiebedrijf Pâques een toonaangevende speler in water- en gasbehandeling geworden. Vandaag de dag heeft Pâques kantoren en/of productiefaciliteiten in Nederland, China, Brazilië, de Verenigde Staten van Amerika, Maleisië en India.

Daarnaast beschikt het over een wereldwijd netwerk van professionele partners. Pâques investeert veel in innovatie en ontwikkelt voortdurend nieuwe behandelingssystemen voor steeds nieuwe uitdagingen in afvalwaterstromen. In de afgelopen decennia heeft het bedrijf vele innovatieve ideeën omgezet in succesvolle oplossingen voor klanten. Met speciale R&D-centra in Nederland en China is én blijft Pâques een toonaangevend bedrijf op het gebied van de ontwikkeling van water- en gasbehandeling. De combinatie van kennis, ervaring, daadkracht en een multidisciplinaire aanpak staat garant voor een versnelde implementatie van onze oplossingen.